Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Mat og ernæring på sykehjem

Jeg er sjelden blitt så provosert som da jeg leste innlegget fra Grete Bjonviken 6. februar.

Jeg har selv i løpet av 2018 vært innlagt på Dønski tre ganger for to forskjellige brudd.

Frokosten der fikk vi servert på store fat som betjeningen gikk rundt med, rene selskapssmørbrød.

Middagene fant jeg ærlig talt ingen feil med, og det var altså de samme middagene som Bjonviken må ha fått på Solvik i og med alle sykehjem får middagene fra storkjøkkenet på Rud.

Les Bjonvikens innlegg Maten på sykehjem

I juni måned sto jeg i kø for å betale for kontroll på Bærum sykehus, og der syntes jeg å gjenkjenne en pasient fra Dønski, men det var feil, han hadde vært der i mai og jeg første gang i februar.

Men jeg sa til ham: Jeg likte meg på Dønski, jeg! Han så på meg og sa med ettertrykk: «Det gjorde jeg også! Og så god mat vi fikk der, jeg kommer gjerne tilbake dit!»

Og han fortsatte: «Kan du skjønne at noen kan klage?»

Les flere innlegg på budstikka.no/debatt

Det er mulig at Vallerhjemmet er nedslitt, men å si at det er grusomt, synes jeg er helt horribelt.

Jeg kjenner det ikke godt, men min mann var innlagt der i 14 dager før han døde, og jeg fikk et godt inntrykk av stedet. Jeg kjenner personlig en eldre dame som var veldig fornøyd etter et opphold der.

Selvfølgelig er jeg enig i at hjemmelaget mat stort sett er å foretrekke, men etter min mening kan et slikt innlegg som i Budstikka 6. februar skremme andre gamle, som kunne komme til å trenge et kortere eller lengre opphold på et av våre sykehjem.


Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.