Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Manglende respekt for regler og skilt

– Noen tror de likevel kan passere, skriver innsenderen.

– Noen tror de likevel kan passere, skriver innsenderen.

Foto: FRIDTJOF EILERTSEN

Som mangeårig frivillig i Stabæk Fotball er det frustrerende å se at ikke bare barn, men også godt voksne mennesker ikke klarer å respektere skilting om at stadion er stengt når det er kampdag. 

Dette er spesielt gjeldende på damekampene. Det står et stort skilt plassert foran porten mot Gamle Ringeriksvei. Det er i tillegg fysisk låst port i enden mot tennisbanene/Nadderudhallen.

Vi opplever som arrangør, nesten hver gang vi har kamp at noen tror de likevel kan passere der som de ellers gjør. For det er kun på kampdager at det er sperret for gjennomgang der. 

Jeg vil, på vegne av klubben og oss som arrangør, be om at dette blir respektert heretter.

For øvrig ser en jo at flere ikke akkurat har respekt for påbudt kjøreretning heller (slik som i parkeringshusene på storsentrene, noe som der skaper farlige situasjoner) samt at undertegnede observerte da demningen på Burudvann ble reparert, småbarnsfamilier med barnevogn som bevisst løftet vognen over sperringene til anleggsområdet. 

Mange har heller ikke respekt for å kjøre rolig i boligområder hvor det er regulert hastighet til maksimum 30 km/t, som og er skummelt med tanke på at det faktisk er en grunn til at man skal ta det rolig i de veiene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.