Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Må Kommunegården forfalle?

Slik ser det ut ved Kommunegården som er under rehabilitering.Foto: Privat

Det er ikke ofte jeg må poste brev. Som vanlig legger jeg brevet i postkassen utenfor Kommunegården. Her var det ingen postkasse. Det var kun et stygt merke som viste hvor postkassen tidligere var plassert.

Når jeg så meg rundt virket det som om det skulle anlegges plen eller var det bare ugress. Utenfor kantinen så det mildt sagt forferdelig ut. Stort skilt utenfor Kommunegården sto det «Bærum frivilligsentral». Jeg tenkte jeg skulle melde meg som frivillig, men døren var låst. 

Så fikk jeg husken tilbake. Kommunegården var jo fraflyttet grunnet rehabilitering. Det er vel da naturlig å fjerne unødvendige skilt med navn på etater o.l. og som ikke lenger har tilhold i Kommunegården.

Forleden dag kjørte jeg på E18 forbi Kommunegården. Til min forferdelse var det flotte kommunevåpenet fjernet. Det var kun igjen et stygt område som viste hvor skiltet tidligere var plassert. Er Kommunegården solgt?

Selv om Kommunegården skal rehabiliteres, bør ikke dette medføre at bygget forfaller utvendig. Rydd opp. Sett opp skilt: «Kommunegården rehabiliteres til et klimavennlig bygg og med fremtidsrettede arbeidsplasser. Ferdig 2022».

Kommunen har bygd om Kadettangen til å bli en av landets fineste badeplass. Om ikke lenge åpnes Elvepromenaden som blir fantastisk bra. Ordfører og kommunens politikere skal ha all ros for det. 

Men hvorfor skal Kommunegården forfalle?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.