Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Lekeapparater i Gjønnesparken eller kunstisbane på Stabekk?

Elin Horn og Eiliv Gunleiksrud i Bærum kommune planlegger en aktivitetspark for barn og unge i Gjønnesparken til 7,3 millioner kroner.

Elin Horn og Eiliv Gunleiksrud i Bærum kommune planlegger en aktivitetspark for barn og unge i Gjønnesparken til 7,3 millioner kroner.

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg leser i Budstikka at Bærum kommune planlegger å bruke 7,5 millioner kroner på å installere lekeapparater i Gjønnesparken. Hvorfor? Hvem har bedt om dette?

Jeg har stadig glede av å gå turer i Gjønnesparken og se massevis av barn i alle aldre utfolde seg på jordene og i småskogene i parken som den er i dag. 

Jeg ser ingen tegn på at noen barn eller voksne savner lekeapparater. Dessuten finnes det massevis av lekeapparater overalt i nabolaget og på de forskjellige skolene i nærområdet.

Hvorfor ikke heller benytte noe av de 7,5 millionene til å få installert en sterkt etterlengtet kunstisbane på Stabekk. Der har foreldre søkt om økonomisk støtte fra kommunen, men hittil fått avslag.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.