Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kyststien langs Lakseberget – en dødsfelle?

LANDET PÅ KYSTSTIEN: Restene av dette lastebildekket landet på kyststien langs Lakseberget i Sandvika.

Etter å ha vært om bord i min båt og reparert motor, gikk vi på land og låste oss gjennom bryggeporten cirka 25 meter sør av vakthuset.

Vi fortsatte nordover langs kyststiens trekonstruksjon. Det var stor trafikk på veien.

Foran oss midt på kyststien lå restene av et lastebildekk. Dekket, vel 1 meter i diameter, var revet av fra resten av dekksiden. Antatt vekt cirka 25 kilo.

Dekket var veldig varmt, fillete, skittent og ekkelt. Det hadde hoppet over veigjerdet i stor fart og lagt seg på tvers av kyststien.

Esso på Stabekks kommentar: Lastebilens doble/ytre dekk var sannsynlig punktert og blitt revet av fra felgen grunnet manglende lufttrykk.

Hadde vi kommet bare ti minutter tidligere på land kunne det ha gått riktig galt!

Tidligere i min tid som havnesjef der husker jeg å ha sett noen løse pyntefelger komme hoppende, men aldri et stort lastebildekk. Vi hadde englevakt der cirka kl. 15.30!

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Vandring på kyststien langs Lakseberget kan være risikofylt! For to uker siden Strandpromenade stengt på ubestemt tid grunnet manglende vedlikehold.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.