Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kunne Bærum kommune planlagt et bedre opplegg for vaksinasjon?

- Kunne Bærum kommune planlagt et bedre opplegg? spør innsenderen.

- Kunne Bærum kommune planlagt et bedre opplegg? spør innsenderen.

Foto: TRINE JØDAL

En honnør til de av fastlegene i Bærum som sa ja til å vaksinere sine egne pasienter over 85 år.

Vår fastlege er en av legene ved Bærums Verk legesenter som sa ja til å vaksinere oss over 85 år. Allerede 4. februar om ettermiddagen fikk vi vår første dose covid-19-vaksine sammen med andre pasienter. Smilende leger tok imot oss. Kontorene med tilleggsrom var klargjort – alt godt planlagt for oss 85+.

Folk rundt meg – mange svært skrøpelige og gjerne med hjelper – synes å være glade og lettet. De tenkte kanskje: «Nå er vi i gang.» I forkant ble vi i januar via telefon fra legesenteret orientert om dato og klokkeslett for 1. og 2. vaksine.

Jeg har lest Aftenpostens reportasje 18. februar fra vaksinekøen i Bærum. Sitat fra reportasjen: «Det var ondt å se alle de skrøpelige som møtte frem.» Reportasjen gjorde et sterkt inntrykk. Jeg ble lei og opprørt på min aldersgruppes vegne.

Fra samme reportasje siterer jeg: «I Fredrikstad kastet fastlegene seg rundt». Der har fastleger nå vaksinert alle over 85 år. Bravo!

Kunne Bærum kommune planlagt et bedre opplegg for vaksinasjon enn det reportasjen i Aftenposten viser oss? I mellomtiden må 85+ sitte på dårlige krakker og vente. Jeg er glad og lettet fordi vår fastlege sa ja til å vaksinere «sine» over 85 år.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.