Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Koronaviruset stopper lokalpolitikken

Ordfører Lene Conradi (i midten) under pressekonferansen torsdag om Askers tiltak for å begrense koronasmitten. Ordføreren er flankert av kommuneoverlege Meera Prakash Grepp og kommunedirektør Lars Bjerke.

FOTO: KIM VAN DER LINDEN

Koronaviruset setter en stopper for alle politiske møter i Asker og Bærum denne uken. 

I Asker opplyste ordfører Lene Conradi (H) på en pressekonferanse torsdag at med unntak av tirsdagens møte i formannskapet ville alle politiske møter i Asker bli avlyst inntil videre. 

Conradi la til at situasjonen skulle vurderes fortløpende, slik at endringer kunne skje. Og nå er det klart at også formannskapsmøtet avlyses.

Avlyst frem til påske

– Så lenge situasjonen er som den nå, er så er også de oppsatte formannskapsmøtene frem til påske avlyst. Så avventer vi nye nasjonale råd og retningslinjer 26. mars som grunnlag for hvordan vi skal vurdere dette videre, opplyser Conradi til Budstikka søndag.

– Ingen av sakene satt på kartet til tirsdag vurderes som kritisk å få vedtak på nå, så de blir derfor utsatt til senere, opplyser ordføreren.

I Bærum er også samtlige politiske møter de to neste ukene avlyst. Første politiske møte i Bærum ifølge planene som foreligger nå, er et ekstraordinært møte i formannskapet onsdag 1. april.

Avlyst også i Viken

I Viken er det berammet et møte i fylkesrådet torsdag. Også i Viken vurderes situasjonen fortløpende. 

nilsjohan.dahl@budstikka.no

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.