Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Koronatesting i Bærum

– Det bør bli lettere å bli testet i Bærum, skriver innsenderen. Her teststasjonen på Fornebu.

– Det bør bli lettere å bli testet i Bærum, skriver innsenderen. Her teststasjonen på Fornebu.

Foto: Knut Bjerke

I Budstikka 5. januar ble det opplyst at Hulda Tronstad ikke fikk koronatestet seg i Bærum. Jeg opplevde det samme i sommer. 

Jeg hadde «litt» sår hals, men følte meg ellers frisk. Fordi jeg skulle på ferie med Hurtigruta, ønsket jeg å teste meg for å være på den sikre siden. 

Da jeg ringte koronatelefonen, fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne teste meg bare fordi jeg skulle på ferie. Jeg ble bedt om å kontakte fastlegen. Da jeg ringte fastlegen og sa at jeg var litt sår i halsen, fikk jeg beskjed om å gå på apoteket og kjøpe noen sugetabletter.

Jeg har fastlege i Oslo, og da jeg var innom fordi jeg trodde at jeg hadde en legetime og da fortalte hva som var skjedd, ble jeg sendt på hodet ut med beskjed om at jeg ikke hadde lov til å bevege meg der uten å ta koronatest. 

Jeg var ganske fortvilet og ringte igjen for å bli testet. Da oppga jeg som grunn at jeg ikke fikk time hos fastlegen uten en koronatest. Det endte bra, jeg ble testet og den var negativ.

Mitt poeng er at det i Bærum bør bli lettere å bli testet. 

Jeg tror ikke noen gjør det for moro skyld. Det er ganske ubehagelig. 

Hvis jeg hadde hatt korona da jeg var på Hurtigruta og smittet noen der, ville det kanskje blitt samme oppslaget i avisene som oppslaget om skipet «Fridtjof Nansen» som hadde vært på tokt til Svalbard.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.