Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kommunevalget i 2019

Valget nærmer seg og jeg vil meddele at jeg har meldt meg ut av Pensjonistpartiet, hvor jeg også var nestleder, i fjor. Jeg står som første vara til kommunestyret frem til valget. Hovedgrunnen er at jeg rett og slett ikke følte meg godt behandlet i partiet. Dernest ønsket jeg at partiets hovedsaker skulle dreie seg om de eldre, ikke slik det står i partiprogrammet hvor det favnes om alt og alle.

Jeg har meldt meg inn i Senior Høyre Bærum.

Senior Høyres Landsforbund og distriktsorganisasjonene, blant annet Akershus Senior Høyre (nå Viken Høyre), har helt siden 2016 arbeidet for å få fjernet underreguleringen av Folketrygden og har programfestet dette. Senior Høyre vil dessuten jobbe for et revidert pensjonsforlik og unngå at pensjonistene blir tapere i trygdeoppgjørene. Bærum Senior Høyre mener underreguleringen av Folketrygden er grunnleggende urettferdig og vil derfor fortsette dette arbeidet gjennom Senior Høyres Landsforbund og Viken Senior Høyre.

Det er fantastisk hva som skjer her i Bærum når det gjelder oppfølgingen av Bærum sykehus, bygging av ny fløy på Martina Hansens Hospital og den nye demenslandsbyen Carpe Diem.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.