Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kjære alle som lever for og av kulturen

– Vi trenger kulturen, kanskje mer enn noen gang i vanskelige tider, skriver Dag Egil Strømme (H), som er leder av hovedutvalg for miljø, idrett og kultur i Bærum.

– Vi trenger kulturen, kanskje mer enn noen gang i vanskelige tider, skriver Dag Egil Strømme (H), som er leder av hovedutvalg for miljø, idrett og kultur i Bærum.

Foto: EVA GROVEN

Det er mange av oss som gjerne skulle ha gått på julekonserter, julefilmer og andre arrangementer som hører julen til for den enkelte av oss. Det ble ikke noe av det i desember 2020. Enda så flinke vi var med Antibac, avstand og smittevern, så ble det meste av kulturarrangementer umulig å gjennomføre. 

Det er mange som er lei oss for at vi ikke fikk besøkt barneteaterforestillinger, julekonserter i kirkene, eller rocket julen inn som mange av oss har hatt for vane i Sandvika.

Likevel er det mest synd på alle som hadde øvd i månedsvis og gledet seg til å fremføre noe for bestemor og bestefar, eller et helt vanlig betalende publikum. 

Vi trenger kulturen, kanskje mer enn noen gang i vanskelige tider. Nå håper vi at dere som har kultur som jobb, får gode kompensasjonsordninger, og at dere ikke gir opp. 

Til dere som har kultur som hobby, meld dere på et nytt semester, enten det er kor, korps, teater eller dans dere er interessert i. Det kommer bedre timer, og et sulteforet publikum venter på dere. Stå på.

Fortsatt god jul og godt nytt år til alle i kultursektoren, og alle andre, også!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.