Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kafé Artista, igjen

– Trolig vanskelig og upraktisk å gjennomføre, skriver innsenderen om kafé om dagen og ungdomssted om kvelden på Artista på Kadettangen.

– Trolig vanskelig og upraktisk å gjennomføre, skriver innsenderen om kafé om dagen og ungdomssted om kvelden på Artista på Kadettangen.

Foto: Joakim S. Enger

Etter at det ble kjent at kafeen Artista på Kadettangen skulle stenges fra årsskiftet, har det i høst vært mange engasjerte støtteinnlegg i Budstikka.

Det hadde vært naturlig at kommunen i samme avis informerte sine medborgere om hvilke planer som foreligger eller diskuteres. Ett av tidens moteord er vel innbyggerinnflytelse.

Det siste jeg har fått med meg om planer for Artista er en idé om kafédrift om dagen og ungdomssted om kvelden.

Det er trolig vanskelig og upraktisk å gjennomføre i virkeligheten, og ikke glem at navnet egentlig er Artista Gallericafé, og den er et viktig utstillingssted for lokale kunstnere.

Lokalene og innredningen i kafeen passer ypperlig med dagens bruk av godt voksne, barnefamilier og vennetreff og som et populært stikk-innom-sted etter en tur.

Rike Bærum kommune bør klare å finne mer egnede lokaler til et treffsted for ungdom. Bare hundre meter unna disponerer Bærum Sportsklubb flere bygninger, med innearealer som trolig er fire ganger større enn Artistas.

I klubben vil jeg anta at det er et stort antall ungdommer, så der driver de allerede med ungdomsarbeid, og det kan være mulig å slå to fluer i en smekk.

Kommunens planleggere anbefales å ta en tur ut i felten, jeg kan forsikre om at det er en overkommelig og grei spasertur fra rådhuset.

Jeg anbefaler også at de kontakter ansvarlig i Bærum Sportsklubb slik at de også kan på se på deres lokaliteter. Ekskursjonen kan med hell avsluttes med litt mat og drikke på trivelige Artista, med diskusjon og utveksling av nye ideer.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.