Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Kadettangen og idrett

– Hvorfor er det så viktig at Bærum sportsklubb skal forbli på Kadettangen, eller i Sandvika for den sakens skyld? spør innsenderen. Her fra en kamp mellom Bærum og Egersund i høst.

Foto: Knut Bjerke

Sjøfronten av Sandvika er et helt unikt område. Det tror jeg alle gamle og nye bæringer enes om. 

Nevnte område bør derfor selvfølgelig inngå som en del av utviklingen av Sandvika. Med det er tiden inne til å legge til rette for innovative løsninger med ulike tilbud til nærmere 130.000 bæringer, pluss alle turister og gjester som da vil strømme til byen vår. 

Områdets verdi er unik. De fleste byer med større eller mindre sjøfrontarealer har sett verdien av å utvikle også disse sårbare områdene, og de fleste med stor suksess og til glede for kommunen og dens innbyggere.

Byutvikling er en kunst. Og byutvikling har gjennomgått enorme endringer i tråd med den tiden man lever i, akkurat som kunsten. Derfor er det så viktig å se fremover, se mulighetene og tenke alternativt og innovativt.

Jeg leste med interesse innlegget til leder av hovedutvalg for miljø, idrett og kultur i Budstikka 5. november. Der ble det blant annet fremmet en rekke argumenter for å beholde Kadettangen som den er i dag, argumenter som etter min mening er særdeles lite innovative. 

Bærum sportsklubb bør selvfølgelig bestå, men med en annen adresse. Hvorfor er det så viktig at de skal forbli på Kadettangen, eller i Sandvika for den sakens skyld, når både friidrett, håndball, ishockey, bandy og lengdeløpsskøyting ikke kunne det? 

I nevnte innlegg står det også «de fleste byer har plass til et idrettsanlegg». Ja, da tar jeg det for gitt at vedkommende leder av hovedutvalg for blant annet idrett sørger for at det også kommer en svømmehall, tennishall, hockeyhall, håndballhall med mer i Sandvika til glede for alle barn og unge, ja, voksne med!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.