Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Julehilsen til heltene på Anna Krefting skole

– Vi håper dere vet at vi er så glade for den gode jobben dere gjør, skriver FAU til de ansatte ved Anna Krefting skole (tidligere Lesterud skole) på Bærums Verk.

– Vi håper dere vet at vi er så glade for den gode jobben dere gjør, skriver FAU til de ansatte ved Anna Krefting skole (tidligere Lesterud skole) på Bærums Verk.

Foto: KARL BRAANAAS

Kjære alle ansatte på Anna Krefting skole.

Vi gikk høsten i møte med godt mot og startet skoleåret uthvilte og fulle av nytt pågangsmot. Vi visste at ungene ville få enda et fint skoleår sammen med dere!

Alle håpet at dette var høsten vi skulle slippe å høre om innstramminger og testregimer. Sånn ble det ikke!

Vi foreldre har sett hvordan dere atter en høst har stått på som de helter dere er, for å gi elevene en så trygt og god hverdag som mulig.

Dere skaper gode og meningsfulle læringssituasjoner, i en hverdag preget av sykdom og usikkerhet. Ungene våre har ikke merket dette i noen særlig grad. Kanskje de har hatt noen flere timer med vikar enn vanlig, men det har fortsatt vært meningsfulle og gode dager på Anna Krefting skole denne høsten.

Vi vet hvor viktige dere er for våre barns læring og trygghet. Vi vet hvor slitne dere er. Vi håper dere vet at vi er så glade for den gode jobben dere gjør.

Vi ønsker dere en riktig god jul, alle sammen!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.