Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Jeg har vipset 4.249 kroner

– Som glad bilist tar jeg turen til Raufoss, Fredrikstad, Hamar, Gjemselund, Kristiansand og så videre med stor glede, skriver Stabæk-supporter og rallykjører Monty Karlan.

– Som glad bilist tar jeg turen til Raufoss, Fredrikstad, Hamar, Gjemselund, Kristiansand og så videre med stor glede, skriver Stabæk-supporter og rallykjører Monty Karlan.

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg har sikret meg mitt faste sete på Nadderud som jeg har hatt i en årrekke. Sesongkort Stabæk damer og herrer. 

Jeg var ikke i tvil om det. Men hva får vi?

Damene er greit, Jansens jenter er i spennende utvikling. J19 var en herlig gjeng med flotte resultater i 2021.

Så er det gutta, da? Jeg leser i Stikka intervju med sportssjefen vår fra Lillestrøm at Wernersson og Mesik forsvinner. Det er litt leit.

At Kirkevold vil fortsette karrieren som spiss i utlandet, er helt greit. Podstawski ønsker heller ikke å være med i 1. divisjon.

Så har vi et par festløver da, hvorledes forholder klubben seg til dem? Det er gode fotballspillere, på fotballbanen.

Jeg leser positivt om Fredrik Haugen. Er han tapt for Stabæk? Jeg vet selvsagt ikke hva som skjer på kammerset. Hvis en spiller er sterkt ønsket, så er det vel snakk om minst to ting:

1. Kroner og øre. Stabæk har iallfall økonomi til å cashe ut noen millioner kroner til kjøp hvis de kan få Haugen til laget og til publikum.

2. Spillerens tro på klubben og planene for 2022 og videre. Trives spilleren med trener og sportssjef?

– Er han tapt for Stabæk? spør innsenderen om Fredrik Haugen (29).

– Er han tapt for Stabæk? spør innsenderen om Fredrik Haugen (29).

Foto: Joakim S. Enger

Sportssjefen sier at det er greit at spillere på korttidskontrakt forsvinner. Det er vi som beskrevet ovenfor stort sett enige om. Han sier at vi er godt forspent med de spillerne vi har. Da er han vel happy med Azemi på topp, da?

Det er ikke få ganger vi har stønnet og usjet oss over mangel på scoringer.

Slik var det med Botheim også. Vi ser hvorledes det har gått.

Vi trenger sterkt en tøff, sterk spiss som blør for drakten! En spiss som treneren greier å gi gode arbeidsforhold slik at målene renner inn. Så får heller lommeboken til klubben blø litt også.

Hvorfor har jeg ikke nevnt alle de andre spillerne våre? Jeg tror at treneren kan få forsvaret til å sitte og få oss i opprykkssituasjon. Solbakken er i utvikling og har vel godt av å fortsette hos oss.

Kassi er savnet hos oss alle, og vi ønsker oss ham frisk tilbake på banen. Edvardsen og Normann Hansen er fine fyrer vi håper på videre utvikling for. De er nok sultne på å glede oss og seg selv i 2022.

Vel, sesongkortene er i boks, og jeg ser frem til å møte våre felles fotballvenner på blant annet felt 205 og 206 i 2022. Bortsett fra ett Monte-Carlo Rally og hygge i Monaco om en måneds tid så skal jeg fortsatt være trofast på Nadderud. Og pennen tørker ikke. Alltid uansett.

Og som glad bilist tar jeg turen til Raufoss, Fredrikstad, Hamar, Gjemselund, Kristiansand og så videre med stor glede.

Jeg ønsker oss alle et godt nytt år med helse og fotball og noen andre situasjoner i livet.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.