Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Jeg håper du får hjelp

Artikkelforfatteren håper den som dumpet denne hunden, og teipet sammen potene, får hjelp til å forstå hvor galt det var.

FOTO: KARL BRAANAAS

«Hund teipet og dumpet i bekk» lyder overskriften som rystet oss lørdag formiddag.

Det første som går gjennom meg er sinne, frustrasjon og hjelpeløshet. Et dyr som er like forsvarsløst som et lite barn, og som ikke har gjort noen ting for å fortjene å lide. Det er ikke første gang vi leser om noe slikt i mediene, det begynner å bli en vane å høre om dyremishandling som skjer til stadighet.

Det er ikke greit, og vi dyreelskere vil så gjerne hjelpe dem alle.

Det er ikke greit å mishandle et dyr, og jeg håper virkelig du som har gjort dette mot den stakkars hunden får hjelp til å forstå det. Noe gikk galt på veien for dem som tror det er greit å gjøre noe slikt mot et dyr, og det håper jeg noen vil hjelpe deg med å nøste opp i.

Jeg håper også at dere som kommer med drapstrusler i kommentarfeltene tenker dere om en gang eller to neste gang. Deres frustrasjon er ikke vanskelig å forstå, jeg deler den med dere. Men samfunnet blir ikke et bedre sted hvis ikke noen går foran som et godt eksempel. Vi som kan må lære bort de normene, reglene og verdiene som vil skape en bedre tilværelse både for to og firbeinte.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.