Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Jeg er skuffet over Fotballforbundet

– Det er ekstra viktig at fotballeliten opptrer som rollemodeller og ikke som unnasluntrere og snikere, skriver innsenderen. Her Stabæks eliteserielag.

Foto: TRINE JØDAL

I hele landet sitter skolebarn og ungdom i karantene for å unngå spredning av koronaviruset.

De fleste er ikke smittet, men sitter der fordi de har vært i kontakt med andre som er smittet. Jeg tror ikke de synes det er hyggelig, men de gjør det fordi myndighetene har pålagt dem et ansvar for sine medmennesker.

Lars Tjernås har en artikkel i Aftenposten hvor han blant annet nevner hvor viktig det er for de yngre at de har idealer blant elitespillerne å se opp til. Der er jeg enig med ham. 

Derfor er det ekstra viktig at fotballeliten opptrer som rollemodeller og ikke som unnasluntrere og snikere.

Når koronasmitten nå bølger inn over oss for andre gang, er det viktig at vi alle lojalt følger norske myndigheters anvisninger, og at ikke eliten og toppene går foran med dårlige eksempler.

Den legendariske fotball-lederen for Liverpool, Bill Shankly, uttalte en gang «Mange oppfører seg som om fotball er en kamp mellom liv og død. Men det er mye mer alvorlig enn som så!»

Fotballforbundet ser ut til å ta Shanklys uttalelse bokstavelig, og det skuffer meg.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.