Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ishallen må ikke forsinkes

ØNSKER NY HALL: – Den vil gi en helt ny æra for ishockeysporten i Asker, skriver Ole Jacob Johansen, gruppeleder for Asker Frp.

Jeg er glad for at medlemmer av Asker bygningsråd jubler for ny ishall, men selv jubler jeg også for at politikerne i bygningsrådet ikke får muligheten til å blande seg bort i materialvalg og byggestil.

Det er nemlig for sent. Heldigvis. Det vi nå trenger er fremdrift i prosjektet og en funksjonell hall som tjener formålet: Ishockey.

Les også: Slik blir Risenga ishall

Les også: Vil ha ishall i treverk, ikke stål og betong. Men det er for sent

Av og til stusser jeg over politikernes trang til å legge seg borti nærmest alt mulig. Politikere leker både arkitekter, estetikere og smakspoliti, noe som har en lei tendens til å fordyre og forsinke prosjekter.

Heldigvis har ishallprosjektet på Risenga kommet så langt at det ville medført betydelige ulemper å dynge på med nye krav og forutsetninger nå.

I stedet for å besvære seg over at prosjektet har kommet for langt til å be om en ny vurdering av materialvalg, bør medlemmene av bygningsrådet være opptatt av å holde god fremdrift i prosjektet. Tiden er overmoden for ny ishall i Asker. Vårt fantastiske ishockeylag fortjener det, folk i Asker fortjener det, og prosjektet vil være viktig for identitetsbyggingen til den nye storkommunen.

Går du på hockeymatch, kommer du ikke for å nyte fasadeinntrykket eller det arkitektoniske uttrykket (!).

I likhet med veldig mange mennesker i Asker gleder jeg meg til hallen står ferdig. Den vil gi en helt ny æra for ishockeysporten i Asker. I mellomtiden anbefaler jeg flere politikere til å ta seg en tur i nåværende hall for å nyte god underholdning og fantastisk stemning, og selvfølgelig for å heie frem Askers stolthet.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Med ny ishall med moderne fasiliteter bør alt ligge til rette for at det fremtidige kraftsenteret for ishockey i Norge heter Asker. Tradisjoner har vi så det holder – men vi har lenge manglet en tidsmessig hall. Nå bør vi alle heie frem prosjektet.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.