Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ikke enkelt å flytte fra Føyka

Hvordan vil Skiklubbens økonomi bli om man velger å bli på Føyka – og hva vil i så fall skje med den planlagte utbyggingen av Asker sentrum, spør innsenderen. Her fra et informasjonsmøte på Føyka i august.

Foto: Karl Braanaas

Det har vært skrevet mange ulike ytringer om flytting fra Føyka til Drengsrud, og det er naturlig at dette er en sak som engasjerer mange i Asker. De fleste av oss har jo vært direkte eller indirekte engasjert i Asker Skiklubb. Et innlegg nylig argumenterer sterkt for Drengsrud først og fremst basert på økonomiske forhold, mens et innlegg fra Asker Stasjon og Omegns Vel mener at andre forhold enn økonomi bør vektlegges. Begge omtaler viktige forhold.

Det er nok riktig at Føyka i dag virker nedslitt og for mange fremstår som en stor parkeringsplass, men det betyr ikke at det ikke kan se annerledes ut i fremtiden. Økonomi er selvfølgelig en svært viktig faktor og det kan godt være at dette gjør at Skiklubben velger eller nærmest tvinges til å flytte. Det er i så fall ikke med lett hjerte at mange går inn for flytting. Føyka er tross alt en ideell plassering og Drengsrud fremstår ikke som noe spesielt tiltrekkende sted å flytte til, men av to onder osv. …

Et spørsmål som har vært svært lite berørt er hva som konkret vil skje dersom vi skulle velge å bli på Føyka. Hvordan vil klubbens økonomi bli? Hva vil for øvrig skje med den planlagte utbyggingen av Asker sentrum? Og sist men ikke minst; hvordan vil mulighetene for drift og utvikling bli hvis kommunen fremstår nærmest som en «fiende»?

Jeg håper noen i styret kan bidra til å belyse disse spørsmålene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.