Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ikke anarki i Skiklubben

Asker Skiklubbs formann Bjørn Tangnes skriver at det er alles plikt å forsøke å opplyse saken så grundig som mulig, også mindretallet i styret, som Tangnes er en del av. Bildet er fra informasjonsmøtet Asker kommune arrangerte. Til høyre står rådmann Lars Bjerke.

FOTO: KNUT BJERKE

Ellinor Allergoth er en erfaren idrettsleder, men her har vi nok divergerende oppfatning. Jeg antar hun har oppfattet det slik at styret har gjort et vedtak, men det styret har gjort er å levere en delt innstilling til vedtak på årsmøtet. 

Dermed er det alles plikt å forsøke å opplyse saken så grundig som mulig, også i tiden fra sakspapirene ble lagt frem og til årsmøtet begynner. I idrettens verdigrunnlag om lojalitet: «Lojalitet er når det blir lagt opp til samarbeid og informasjon slik at alle organisasjonsledd blir en del av helheten og følger det som er vedtatt» og «Si din mening, etterlev vedtak». Inntil det foreligger et vedtak på årsmøtet oppfordrer dette til informasjon.

Slik jeg forstår dette er at det å legge lokk på informasjon og hindre fakta i å komme frem til alle organisasjonsledd (inkludert årsmøtet) er illojalt sett i lys av disse bestemmelsene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.