Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Hyllest til Vallerhjemmet

Artikkelforfatteren setter stor pris på hvordan hennes mann ble pleiet på Vallerhjemmet.

FOTO: EVA GROVEN

Jeg synes det er på sin plass å gi de ansatte på Vallerhjemmet en aldri så liten hyllest i denne tiden, som jeg tror er så tung, så tung for mange av dem. Vallerhjemmet har vært omtalt i mediene gjennom koronatiden som et av de hardest rammede sykehjemmene i landet. Ledelsen og de ansattes arbeid og rutiner har fått bred omtale, og nå skal hjemmet granskes. Det er sikkert lurt, det vet jeg ingenting om, og det er ikke det mitt innlegg handler om.

Dette innlegget og min lille hyllest, handler om hvordan det har vært å se sykehjemmets ansatte både som pårørende og som beboer i denne perioden. Gjennom alle disse månedene har vi sett at de ansatte gjør en fenomenal jobb i en svært krevende og ukjent situasjon. 

Min syke mann trives på Vallerhjemmet, og jeg som hans kone, har følt meg trygg på at han får alt det han trenger. Vi har begge blitt møtt med omsorg og omtanke fra personalet i alle ledd. Et veldig godt eksempel på dette, er at det har blitt lagt til rette for at min mann kan ha Skype-samtaler med vår ene sønn som bor på den andre siden av kloden, og personalet hjelper og legger smidig til rette for disse samtalene når det passer for pårørende og beboer. 

Vi opplever at dagens leder Asharad og de ansatte har tett dialog, slik at kommunikasjonen mellom dem og oss pårørende og beboere kommer frem til den som skal ha den. Vi opplever at det er viktig for ledelsen og de ansatte at det tas hensyn til at beboerne har individuelle behov, og at de er tilgjengelige for det som måtte være gjennom hele døgnet. Og dette klarer de å ha fokus på også når det stormer som verst i ukjent smittebilder og i mediene.

Jeg ønsker å rette en stor takk til ledelse og alle øvrige ansatte på Vallerhjemmet, for både deres profesjonalitet og deres omtanke.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.