Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Hvordan styres Asker Skiklubb?

– Føyka kan ikke fortsette å være parkeringsplass og brakkerigg, skriver innsenderen.

– Føyka kan ikke fortsette å være parkeringsplass og brakkerigg, skriver innsenderen.

Foto: HANS ERIK RUUD/ASKER SKIKLUBB

Føyka forfaller, og styreleder Bjørn Tangnes går til angrep på kommunen vår.

Det ser ut til at Skiklubben mener at de er den eneste klubben i kommunen, og ikke innser at det er tusenvis av ungdom rundt vår vakre bygd som er medlemmer av andre idrettslag, som også har krav på anlegg.

Asker Skiklubb takket nei til å flytte deler av virksomheten til et dobbelt så stort anlegg på Drengsrud. De velger å tviholde på det som er lukrative inntekter fra parkering på Føyka.

Det er tvilsomt om Skiklubben har lov til denne utleien av parkeringsplasser, som har pågått i mange år. På Føyka står det også brakker og en brakkerigg som utleies til andre. Slike midlertidige brakker har vel ikke lov å stå mer enn fem år? 

Kommunen har vært velvillige og valgt å overse det som synes å være ulovligheter på Skiklubbens område.

Kan vi som bor i Asker og bruker sentrum, finne oss i at et så sentralt område er preget av brakker og parkeringsplasser på et område mange anser som en grønn lunge?

Føyka ses på som et grønt område, men det eneste som er grønt er gressbanen, som ikke brukes i stor grad. Resten er plastgress og asfalt, og gamle brakker.

Skiklubben bør gå i dialog med kommunen, slik at idrettsarenaene på Drengsrud kan utvikles, og Føyka blir innlemmet i en fornuftig sentrumsplan. Føyka kan ikke fortsette å være parkeringsplass og brakkerigg.

--- ----- ---- ----- ---

Les Asker Skiklubbs svar her:

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.