Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Hvor går grensen?

Dette var overskriften fra disse to fra Asker MDG: Hanne Lisa Matt, 1.-kandidat, Asker MDG og Kristine Ruud Berdal, MDG.

Det må jeg si meg enig i, men ikke slik de uttrykker seg, med henvisning til de voksne, ofte pensjonerte vitenskapsmenn og forskere som Klimarealistene fra våre og Skandinavias ypperste universitet som stadig korrigerer de nærmest religiøse utspill fra ungdommen På sitt nettsted som aldri slipper til i media, men som gladelig slipper til falske klimautspill fra sine egne, selvbestaltede klimaspekulanter som stadig avsløres, både i Aftenposten, NTB, NRK og flere, og flere ganger trykker innlegg som er refusert i velrenommerte fagtidskrifter, mens innlegg fra Klimarealistene blir avvist gang på gang, som i Aftenposten.

Det går et skille mellom objektiv journalistikk og ansvarsløs journalistikk sier de to fra MDG, men synes intervjuet med Ellingsen viser dårlig vurderingsevne av Budstikka som jeg synes er veldig rause til å uttrykke de mange meninger om klima, på tross av manglende saklighet fra mange hold.

Da bør ikke disse to fra MDG etterlyse sine kritikeres faktagrunnlag og etterlyse deres

Heller ikke den eneste norske nobelprisvinner i fysikk, A. Giæver blir respektert i Norge når han er på besøk og forklarer at CO2 ikke har noe med menneskeskapt global oppvarming. Han har vært her flere ganger, både på TV2 og i arrangementer ved Aftenposten, knapt uten referater.

I USA hvor han har bodd og virket i mange år, blir han mottatt med åpne armer når han drar på sine besøk på universitetene som tidligere leder i Asker FrP bemerker i sitt innlegg.

Han er meget imøtekommende mot innspill fra MDG i Asker kommunestyre m.h.t forslag om klima, så da bør de dempe seg ned og sette seg inn i hva andre og eldre forskere mener. Se siden til «Klimarealistene.com» og se hvem som sitter i deres Vitenskapelig Råd om noen er usikre på kompetansen til forfatterne.

Dere kan også komme til de åpne møtene til Klimarealistene Asker og Bærum på Bekkestua bibliotek.

Dette bør vise ungdommen at det er grunn til å være skeptiske og høre på de som er faglig sterke.

Selvfølgelig bør ungdommen få bruke sin talerett, men ikke til uskeptiske angrep på de som ikke er enige med dem.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.