Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Hvor blir det av halvøy på Fornebu?

På Lakseberget mellom Sandvika og Blommenholm planlegges utfylling av en ny halvøy. – Hva med en lekker halvøy på Fornebu? spør innsenderen.

På Lakseberget mellom Sandvika og Blommenholm planlegges utfylling av en ny halvøy. – Hva med en lekker halvøy på Fornebu? spør innsenderen.

Hvordan kan planutvalget i Bærum kommune tillate å lage en halvøy utenfor Lakseberget så fort?

Nå har det vært oppe mange ganger å lage en halvøy utenfor Sjøflyhavna her på Fornebu. Tenk for en kort vei å bli kvitt alle steinmassene. Merkelig. Ikke kom med argumenter om at det ikke er forsvarlig å dumpe steinmasser i Lysakerfjorden. Tvert imot kan det hjelpe på den forurensede bunnen.

Fornebubanen har vært planlagt i tiår, og kommunen må jo ha tenkt på hvordan bli kvitt alle sprengingsmassene. All semitrailertrafikken med steinen er et hinder for oss på veiene her ute og gir en veldig støy.

Med alle de menneskene som etter hvert skal bosette seg her ute, lurer jeg på hvor de skal tilbringe sin fritid? Nansenparken skrumper stadig inn og ligger midt på området.

Hva med en lekker halvøy med en strandpromenade, bademuligheter, lystbåthavn, kafeer og så videre? Kanskje også det akvariet som er nevnt før. Jeg venter på et fornuftig svar.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.