Snøbrøyting er en kommunal tjeneste innbyggerne betaler for, den innebærer ikke at innbyggerne får en enda større og tyngre måkejobb i etterkant enn de allerede har på egen tomt.

Les også: Kommunen: Måk skikkelig – eller pung ut

Les også: Vinteren kommer hvert år

Vi betaler ikke for å være dumpeplass for snø- og ismassene brøytebilen fjerner fra fortauet.

Vi har klaget til kommunen, og vi har også tatt opp problemet direkte med sjåføren ved flere anledninger de siste tre årene.

Vi har pent bedt ham sakke av farten litt når han passerer porten vår og skyve snø- og ismassene til egnet område ved et gjerde få meter bortenfor gårdsplassen, der det ikke er til sjenanse, hverken for oss eller naboene.

Vi har dessverre ikke blitt møtt med forståelse – tvert imot har problemet bare forverret seg, som man kan se av bildene fra 13. februar hvor en koloss på flere hundre kilo (?) ble dumpet rett foran porten.

Å fjerne denne var en svært tung oppgave selv for en sterk mann.

Det er selvfølgelig fullstendig uakseptabelt: Man kan bare tenke seg hvordan dette måtte oppleves av beboerne om de tilfeldigvis hadde vært eldre eller svake.

Måtte de da leie inn hjelp til å rydde opp etter plogen, og ville de fått utgiftene refundert av kommunen? Neppe.

Vi er nå så lei av å bli ignorert at vi ikke ser annen utvei enn å overlate saken til media med håp om at den ansvarlige i kommunen våkner.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Vi er nok ikke de eneste beboerne i Asker som opplever denne type brøyteproblem.