Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Heggedal kastarena utsatt for kraftig forsøpling

– Nå må den/de som har ansvaret for dette, rydde banen omgående, skriver innsenderen.

– Nå må den/de som har ansvaret for dette, rydde banen omgående, skriver innsenderen.

FOTO: PRIVAT

Denne våren har noen fjernet småskogen og krattet mellom grusbanen og veien ned mot Damvokterboligen i Heggedal, et område på cirka 5 x 100 meter. 

Ja, ok dét, men hva har skjedd med det som er kuttet ned? 

Jo, kvisting og vedkapping har skjedd ute på friidrettsbanen(!), på den delen som ligger nærmest slegge-/diskosburet, og et område på cirka 20 x 40 meter, blant annet der kuleringen ligger, er fullstendig dekket med kvist, og – enda verre – store mengder sagflis. 

Dette er nettopp den delen av banen som brukes mest både til friidrettstrening og stevner.

Arbeidene ser ut til å ha foregått på vinterføre, altså for flere uker siden. Veden er fjernet, selvsagt, men det er ingen tegn til at noen rydder opp etter seg. 

Nå starter friidrettssesongen, og nå må den/de som har ansvaret for dette, rydde banen omgående. Ikke minst: All sagflis må fjernes. Også kvist som er spredt ut over store deler av anlegget, må vekk før en kan få sloddet banen.

Heggedal kastarena, som banen heter, brukes ikke bare av Asker Skiklubb Friidrett og Heggedal IF Friidrett, men er jo også skoleidrettsplassen til Hovedgården USK. Og om få dager skal Asker Sykkelklubb ha et større arrangement her.

Hvem tar ansvar?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.