Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Gudskjelov, Stabæk

– Jeg droppet billøp i Sandefjord fordi – Alltid uansett! skriver Stabæk-supporter Monty Karlan (76).

– Jeg droppet billøp i Sandefjord fordi – Alltid uansett! skriver Stabæk-supporter Monty Karlan (76).

Foto: KARL BRAANAAS

Jeg har i det siste ført en noe frustrert penn når fotballen ikke har gått Stabæks vei. Da er det hyggelig å få være litt ekstra positiv etter våre kjære jenter/damer sin viktige seier mot Klepp på Nadderud. Det er første gang på noen år at vi slår dem.

Vi skulle vinne. Alle jentene sto på for hverandre og laget. Melissa Bjånesøy var overalt med sitt spill i angrep (bra det ikke ble noen straffer, Melissa?).

Justine Kielland fikk vist en del av sitt talent og fikk ett mål. Zara Jönsson er som en veps på kryss og tvers og forstyrrer forsvarerne hos motstander.

Og de andre jentene fulgte opp med stor innsats.

Det er veldig viktig tror jeg at vi har et stabilt lag å jobbe med. Korttidsleie av halvgode spillere er ikke noe for jentene.

Jeg savner vel en tøff og litt slem spiss som kan krige inn mål. Bjørndalen er vel ingen sprinter. Men hun er stor og sterk (positivt ment!), kan skyte hardt og er bra på hodet. Treneren som er en positiv fyr, har litt å jobbe med der.

Melissa er mor Stabæk, hører jeg, da er vel Siri Grønli bestemor? Men kvikk og innsatsfull så hun må ta ett år til. Minst.

Og vet dere hva … Etter kampen kom hun opp til Muppet-gjengen på felt 206 og ga alle en bamseklem. Vi smilte fra øre til øre. Hvem av jentene griper stafettpinnen i neste hjemmekamp?

Jeg ringte Richard Jansen og gratulerte med resultatet. Han var opptatt med å vaske på Nadderud etter kampen. Den mannen må få sin anerkjennelse og støtte. Ber han ledelsen om å få en hundredels Nusa (300.000 kroner) til flere Stabæk-jenter som kan heve laget og bli gode Stabækianere, så la ham få det.

PS Jeg er jo gammel og ivrig rallykjører. For denne kampen droppet jeg billøp i Sandefjord fordi – Alltid uansett!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.