Godthaab – en fantastisk institusjon

FÅR ROS: - Det er med stor takknemlighet jeg ser tilbake på den hjelpen jeg fikk på Godthaab, skriver innsenderen.

FÅR ROS: - Det er med stor takknemlighet jeg ser tilbake på den hjelpen jeg fikk på Godthaab, skriver innsenderen. Foto:

Av

Det er med sorg og fortvilelse jeg forstår av direktør Lillanna Engzelius’ uttalelser i Budstikka at det er en mulighet for at Godthaab må nedlegges.

DEL

Jeg er nå 80 år gammel og har nettopp gjennomgått en alvorlig hjerteoperasjon. I den forbindelse var jeg så heldig å komme inn på Godthaab for rehabilitering.

Les også: Bidrar til nedleggelse av Godthaab

I min alder er det litt av en utfordring å få kroppen til å fungere tilfredsstillende på nytt.

Det er med stor takknemlighet jeg ser tilbake på den hjelpen jeg fikk på Godthaab. Jeg fikk der meget profesjonell assistanse av fantastiske leger, sykepleiere og fysioterapeuter til å komme meg på bena igjen.

Hver enkelt pasient ble sett og hjulpet fremover fra sitt nivå. Det ga den trygghet og motivasjon som skulle til for å komme i tilfredsstillende form igjen.

Det var en stor glede å observere det gode samarbeide og samholdet mellom personalet. Jeg ser det derfor som en tragedie hvis en så velorganisert og vellykket institusjon skulle ende opp med å bli nedlagt. Det må ikke skje!

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags