Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Gledelig utvidelse av aktivitetskortet

Aktivitetskortet A!A.

Aktivitetskortet A!A.

Foto: Joakim S. Enger

Endelig sommerferie: Da kommer Aktivitetskortet A!A, som gir barn og unge i Asker rabatterte billetter til en rekke kulturarrangementer og fritidsaktiviteter godt til nytte. Ordningen har som kjent vært en stor suksess siden det ble innført i 2018.

Gledelig er det derfor at Asker fikk ytterlige midler over statsbudsjettet, slik at både flere arrangementer blir tilgjengelig og ikke minst at også ungdom mellom 16 og 18 år kan bruke kortet. Dette er et tiltak vi i Arbeiderpartiet hilser hjertelig velkommen. Vi har hele tiden ment at kortet skal gjelde til fylte 19 år, så dette er et langt steg i riktig retning.

Arbeiderpartiet vil ha gratis trening i alle kommunale kultur- og idrettsarena for barn og unge opp til 19 år i tillegg til gode utlånsordninger som BUA. 

Vi mener dette vi være gode redskap for å utjevne de store forskjellene i Asker-samfunnet, slik at barn og unge i større grad får delta i de kultur- og fritidsaktiviteter som de ønsker. Så får vi bare håpe at det snart blir politisk flertall også for dette.

Denne svært spesielle våren har understreket hvor viktig Arbeiderpartiets slagord: «Alle skal med» er, særlig når det gjelder å hindre utenforskap blant barn og unge. Etter en lang periode med begrenset kultur- og aktivitetstilbud, så vil nok Asker-ungdommen sette ekstra pris på utvidelsen av Aktivitetskortet.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.