Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Glass, metall og tøycontainere på Bekkestua

Vi som bor på og rundt Bekkestua er så uheldige å bo inne i en gigantisk byggeplass. De bestemmende myndigheter, de som har vedtatt disse byggeplanene, bor naturligvis ikke her.

På tomten på oversiden (NV1) bores, sprenges og knuses det steinmasser hele dagen, fra 0700 til 1900. Gamle Ringeriksvei er nå lagt om og går nå tett opp til vegglivet til sameiet. I tillegg er vårt uteområde blitt til en gang- og sykkelvei.

Grønn vind

I gamle Ringeriksvei skal det bores og skytes for å bygge en ny kulvert til rør og kabler, og - håper jeg - for å håndtere overvannsproblemene. På andre siden av veien graves det foran brannstasjonen og inne på Coops eiendom. Derfor er de nedgravde containerne til glass, metall og brukttøy fjernet på Coops eiendom - foreløpig for et par år eller mer. Dette er ikke bra for oss beboere eller for kommunen, all den tid det nå er en grønn vind i kommunen.

For de av oss som kjører bil er det greit. Verre er det for de av oss med dårlige bein, med krykker eller rullatorer. Vi blir ikke kvitt dette avfallet på lovlig vis. Da blir det å putte dette i den vanlige søppelposen. I følge kommunen er visst dette ikke lenger lov, og da blir det fy og dask på lanken om dette skulle bli oppdaget. Men hva skal vi gjøre?

Mobile containere

Løsningen er snublende nær. Når kommunen ikke har greid å samordne byggevirksomheten her på Bekkestua må de også ta konsekvensen av sine vedtak. Bærum kommune må snarest sette opp mobile containere på et egnet, kommunalt område som utenfor brannstasjonen eller biblioteket, eller leie et egnet, ubebygd område på Bekkestua øst.

I disse miljøtider der de grønne skremmer vannet av oss, må kommunen så fort som mulig iverksette tiltak som er i tråd med den grønne intensjonen.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.