Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Frp-leder Ellingsen og klima

KRITISK: - At man som innbygger i Asker mister respekten for noe/noen som vil bidra til å forbedre – og antagelig redde – miljøet vårt, er for meg umulig å begripe, skriver Knut Førsund.

«Denne type vedtak bidrar til at man mister respekten for det som skal være Askers høyeste politiske organ», skriver Trond Ellingsen i Budstikka 20. november.

At man som innbygger i Asker mister respekten for noe/noen som vil bidra til å forbedre – og antagelig redde – miljøet vårt, er for meg umulig å begripe.

Les også: Askers tilslutning til ordføreravtalen med EU

Les også: Hva dreier det seg om? del II

Hva jeg mister respekten for, er Trond Ellingsen, som har en tone i sitt innlegg som viser mangel på folkeskikk, mangel på forståelse for andres kunnskaper og for andre meninger enn sine egne.

Du er litt for opptatt av noen tall, og hvis du ser etter i avtalen så er heller ikke 1990 som basisår noe absolutt. (Det er jo ikke alle som en gang har relevante tall fra den tiden.)

Hovedsaken er hva man gjør fremover for å redusere skadelige utslipp, gjøre miljøet bedre enn det er nå.

Kommunen behøver heller ikke vedta at trafikken på E18 skal reduseres på lang sikt, det er ekspertise som hevder at dette vil skje av helt andre årsaker.

Du skriver om halleluja, sole seg i egen glans og englevinger – du debatterer på et nivå som forteller meg at når lederen for et parti er på dette nivået, så viser det meg at dette er et parti jeg ikke kan stemme på.

Det er lov å være uenig i sak.

Du kan la være å tro på at vi har alvorlige utfordringer når det gjelder konsekvenser av temperaturstigninger. Du kan la være å tro på at Asker kommune kan bidra innen sitt område.

For min del må du tro på hva du vil om hva som helst. Jeg velger å tro på et klart flertall av fagfolk, jeg har respekt for at noen likevel mener noe annet, men jeg har null respekt for måten du skrev på i innlegget.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Det var ikke verdig en partileder!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler