Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fritt skolevalg betyr mye for mange elever

Venstre kommer fortsatt ikke unna at de fjernet friheten til tusenvis av elever i Buskerud. Når skal partiet ta ansvar for dette, spør politisk nestformann i Viken Fpu.

Foto: FREDDY NILSEN

Fritt skolevalg er noe som betyr mye for mange elever i Viken. Det handler om friheten til elevene. Det er hyggelig å lese at Venstre nå har kopiert Frps politikk og snudd i spørsmålet om fritt skolevalg. Venstre har en historie som viser at de ikke står på elevenes side. De fjernet fritt skolevalg i Buskerud.

I Budstikka 31. juli kunne man lese at flere ungdomskandidater fra Venstre mener de er garantistene for fritt skolevalg. Det er godt mulig at disse enkelte representantene fra Venstre er for fritt skolevalg. Men da man ser Venstre i praksis fører en politikk stikk i strid med dette, mener jeg det bør stilles spørsmål ved deres troverdighet.

Venstre var partiet som sørget for å fjerne fritt skolevalg i Buskerud. At kandidater fra Viken Venstre nå går ut og sier at de skal sørge for fritt skolevalg vitner om en vingling uten like. Om Venstre nå virkelig er for fritt skolevalg, ønsker Frp dem velkommen etter. De kommer fortsatt ikke unna at de fjernet friheten til tusenvis av elever i Buskerud. Når skal Venstre ta ansvar for dette?

Som Venstres kandidater skriver i slutten av sitt innlegg, har du to valg til denne høsten. Dessverre viser historien at Venstre ikke er på den siden som sørger for elevens frihet. Hvis du vil sikre elevene i Viken en enklere skolehverdag og en større frihet til å velge selv, må du stemme på partiet som alltid har vært den fremste forkjemper for elevenes frihet; Fremskrittspartiet.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.