Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fra seniorsenter til James Bond

– Storsalen på Ringhøyden seniorsenter var velfylt på den internasjonale eldredagen fredag 1. oktober, skriver innsenderen.

– Storsalen på Ringhøyden seniorsenter var velfylt på den internasjonale eldredagen fredag 1. oktober, skriver innsenderen.

Storsalen på Ringhøyden seniorsenter var velfylt med bløtkakespisende brukere på grunn av den internasjonale eldredagen fredag 1. oktober. 

Det var tale av ordfører Lisbeth Hammer Krog om hvor viktig det er at vi tar vare på hverandre i forbindelse med virusproblemene og besøker hverandre jevnlig, slik at færrest mulig havner i ensomhet og lignende. Egeninnsats er betydningsfullt også. 

Deretter var det minikonsert/foredrag av Wolfgang Plagge som omtalte spesielt James Bond. Filmen «No time to die» hadde jeg forhåndskjøpt billett til dagen etter premieren. Det er en spektakulær actionfilm med innslag av den vakre naturen rundt den isbelagte Hurdalssjøen, pluss formel 3-bilkjøring på Atlanterhavsveien av James Bond. 

Fin Norges-reklame for verdens filminteresserte. Og en verdig avslutning for Daniel Craig som agent 007, krydret med andre gode skuespillerprestasjoner ellers. 

Jeg har sett alle de 25 filmene. Det er kule opplevelser.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.