Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Føyka og buss for tog

I sommer er Føyka brukt til parkering for busser. Det mener Asker Skiklubbs leder er å ta samfunnsansvar.

FOTO: PRIVAT

I sommer har Asker Skiklubb samarbeidet med Vy i forbindelse med gjennomføringen av «buss for tog. Vedlikehold langs jernbanen til Drammen har gjort det nødvendig å sette inn busser på den aktuelle strekningen. Til dette fant Vy det nødvendig med en sentral bussbase i Asker. Etter diverse henvendelser, blant annet til Asker kommune, viste det seg vanskelig å oppdrive plass til dette. I en forholdsvis stille ferieperiode kunne imidlertid Asker Skiklubb etter visse justeringer, stille parkeringsarealer til disposisjon.

Klubben takker Vy for et meget godt samarbeid. Dette hva angår oppfølgingen av den inngåtte avtalen og den praktiske gjennomføringen på vårt parkeringsanlegg. Asker Skiklubb beklager at samarbeidet i enkelte leserinnlegg i Budstikka, er fremstilt som uryddig/rufsete turbussvirksomhet. Vy er velkommen til Føyka også neste sommer. 

Samarbeidet betrakter vi som en del av vårt samfunnsansvar vi gjerne stiller opp for. For klubben er dette også en kjærkommen inntekt til gjennomføring av vårt mest sentrale samfunnsansvar. Nemlig tilrettelegging av positive aktiviteter for barn og ungdom.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.