Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Føyka kontra Drengsrud

Hans Knutsen har vært medlem av Asker Skiklubb siden 1971.
Foto: Privat

Kan vi stole på kommunen? Det å så denne tvilen er blitt Asker skiklubbs administrasjon og styreleders viktigste kort for å bli værende på Føyka.

Undertegnede har vært medlem av skiklubben siden 1971 og jobbet i idretten siden den tid. Et tilnærmet fulltallig kommunestyre stemte for at kommunen og idretten er tjent med en flytting. De har forpliktet seg til å innfri en avtale som gir idretten et sårt tiltrengt løft. Forhandlingsutvalg fra skiklubben og kommunen har laget denne avtalen. Jeg stoler på våre politikere og vår rådmann og mener de evner å få gjennomført avtalen.

Drengsrud vil gi all idretten og spesielt breddefotballen et sårt tiltrengt løft med nytt klubbhus og flere oppgraderte baner. Drengsrud vil også samle flere av skiklubbens idrettsgrupper med ny all idrettshall, ny friidrettsarena, direkte utgang til marka og lekeområder sommer og vinterstid.

Jeg stoler på våre politikere og vår rådmann

Øvre del av Føyka vil få et fotballstadion for storkommunens ivrigste talenter og toppfotballag på jente og guttesiden. Et moderne stadion i sentrum som rådmannen skriver vil være med næringsbygg og lokaler som vil sikre drift. I tillegg kommer en kunstgressbane for trening på oversiden av stadion.

Føyka slik den er i dag er ikke rigget til dagens eller fremtidens krav til gode idrettsanlegg. En ny storkommune har behov for sentrumsutvikling og idretten har behov for nye anlegg for å møte morgendagens krav. Asker skiklubbs viktigste oppgave er å legge til rette for god aktivitet for sine medlemmer. Føyka som idrettsanlegg er allerede nå langt fra å kunne tilby hundrevis av barn og unges behov for treningstid.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.