Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Føyka blir bedre og bedre

Å kalle Føyka for et rotehull er useriøst, skriver artikkelforfatteren.

Foto: TORGEIR STRANDHAGEN

Svar på Torbjørn Omland sitt debattinlegg nylig: Han sier at Føyka ser ut som en fraflyttet anleggsplass med en ubrukt gressbane. Da vil jeg gjerne at han stikker og ser på den meget gode gressbanen som var i bruk da jeg nylig var på Føyka sist (og nest sist, og gangen før der), de fire kunsgressbanene (med oppvarmingsbane), de to sandhåndballbanene og de fem sandvolleyball-banene som har nylig blitt etablert - i tillegg til rulleskiløypa. 

Å kalle dette et rotehull er useriøst og ikke denne debatten verdig. Anlegget står ikke tilbake for andre idrettslags anlegg i området, snarere tvert imot. Selv parkeringsplassen har blitt forskjønnet nylig. Dette har ikke kommet av seg selv, men av iherdig innsats av de som bruker og forvalter Føyka til daglig. Besøkende jeg kommer i snakk med er imponert over hva man har fått til på Føyka i den senere tid.

Det er både plusser og minuser med å flytte og å bli. Men når argumentasjonen for å flytte ligger på slikt nivå fra noen som tydeligvis ikke bruker Føyka lenger blir det en vrien debatt å forholde seg til. Føyka blir i dag forvaltet forbilledlig og imponerende til tross for vanskelige forutsetninger.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.