Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fotballen best tjent med flytting

Drengsrud idrettspark.

TEGNING: TERJE GRØNMO ARKITEKTER

Det er mange meninger og mye usikkerhet rundt spørsmålet om hvorvidt Asker skiklubb skal flytte fra Føyka til Drengsrud. 25. september skal klubbens medlemmer svare ja eller nei på dette viktige, men vanskelig spørsmålet.

Fotballen er klubbens desidert største gruppe og også den aktiviteten som vil bli sterkest berørt av utfallet. Mange barn og unge i dag lever nokså stillesittende liv sammenlignet med noen få år tilbake. Organisert fotball er et viktig bidrag til fysisk aktivitet for veldig mange av våre yngste. Godt arbeid både i klubben og gjennom regionsamarbeidet med andre klubber i kommunen bærer frukter i form av økt tilstrømning av barn og unge til fotballen. Dessverre fører det også til mer press på banekapasiteten, som allerede er sprengt. Nå opplever vi som driver med fotball i skiklubben at mangelen på baner legger sterke begrensninger på det tilbudet vi kan gi.

Gruppestyret i barne- og ungdomsfotballen i Skiklubben mener det er helt nødvendig å øke kapasiteten. Ved flytting vil klubben eie fire store kunstgressbaner og en gressbane på Drengsrud og være medeier i matcharenaen og en nye sjuerbane i Askerparken. Med dette vil vi kunne gi et skikkelig tilbud til alle som vil spille fotball i Asker skiklubb, også vinterstid.

Det er mye klubbens medlemmer må ta stilling til ved dette valget, og hver enkelt må gjøre seg opp sin mening om hva man tror er best både for klubben og for Asker-samfunnet. Det er argumenter både for og mot flytting. Gruppestyret har tatt stilling til banekapasiteten i de to alternativene og mener på denne bakgrunn at fotballen er best tjent med at man stemmer ja til flytting.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.