Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fotball og pandemi for politikere

Dagens Nadderud planlegges erstattet av et nytt stadion for 8.000 tilskuere.

Dagens Nadderud planlegges erstattet av et nytt stadion for 8.000 tilskuere.

Foto: KARL BRAANAAS

Nadderud stadion og Vallerhjemmet er blant sakene i Bærum formannskap onsdag.

Uken ligger an til å bli forholdsvis rolig for våre lokale politikere. I Bærum er det i tillegg til formannskapet bare satt opp møter i ungdomsrådet onsdag og planutvalget torsdag.

I Asker er de eneste møtene i formannskapet tirsdag og klageutvalget torsdag. I tillegg er det møte i interkommunalt politisk råd Asker og Bærum torsdag. 

Første sak for Bærum formannskap er byggingen av nytt Nadderud stadion. Anlegget skal romme 8.000 tilskuere og ha tribuner på fire sider. Dagens planer innebærer at det nye stadionet står ferdig høsten 2024.

Formannskapet skal også se på oppfølging av Fylkesmannens tilsyn ved Vallerhjemmet etter koronadødsfallene. 

Andre saker spenner over boligbygging på Fossum gård og fremtiden for blåtrikken til  Bekkestua til handlingsplan sykkel 2021–2024 og striden på legevakten.

Planutvalget skal behandle byggesaker fra blant annet Ballerud/Kleven gård ved Bekkestua, Nansenløkka på Fornebu, Anton Tschudis vei på Haslum, Frogner gård på Skui og Professor Kohts vei på Stabekk.

Portforbud

I Asker skal formannskapet se på status og fremtidige lokaler for kulturskolen på Østre Asker gård og reguleringsplaner for Åstadlia på Billingstad, Åmotåsen i Heggedal og Brusettunet på Hvalstad. Asker-politikerne skal også si sin mening om regjeringens forslag om å åpne for portforbud. 

I Viken møtes komiteene for utdanning (mandag), næring (mandag), kultur (tirsdag), plan (tirsdag) og samferdsel (onsdag) samt fylkesrådet (torsdag).

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.