Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fortsatt full satsing på Sjøholmen

– De som har barn i skolealder, vet hvor viktig en tur til Sjøholmen er for å lære respekt for havet, skriver innsenderen.

– De som har barn i skolealder, vet hvor viktig en tur til Sjøholmen er for å lære respekt for havet, skriver innsenderen. 

Foto: Karl Braanaas

Årets budsjettforhandlinger mellom de borgerlige samarbeidspartiene i Bærum var preget av god stemning og gode diskusjoner. 

Vi er oppriktig opptatt av å gjøre en innsats til innbyggernes beste. Når budsjetter forhandles, så handler det ikke bare om hundrevis av millioner hit eller dit, det handler også om de mindre sakene der noen hundretusener er være eller ikke være for tilbud som er viktig for mange.

Til tross for at den økonomiske situasjonen er overskyet, så finnes det gode nyheter på årets budsjett.

Det ble i utgangspunktet lagt opp til at man skulle ta ned noe av aktiviteten på Sjøholmen Maritime Senter. De som har barn i skolealder, vet hvor viktig en tur til Sjøholmen er for å lære respekt for havet. Der har Sjøholmen gjort en fantastisk innsats over flere år, og undertegnede har to barn som allerede har vært der, og et barn til som vil få gleden av å komme til Sjøholmen.

Fremskrittspartiet er glade for at de andre borgerlige partiene er med på å opprettholde all aktivitet på Sjøholmen Maritime Senter. Utallige er de ungdommene som har lært seg livredning og overlevelse i sjøvann på Sjøholmen, og det skal de fortsette med å gjøre. Vintervedlikehold opprettholdes som før, og tilbudet videreføres selvfølgelig til kommende ungdomsgrupper.

Det er ikke sikkert at ungdommene er de som blir aller gladest for at man fortsatt får muligheten til et høstbad, men som voksne så vet vi hvor viktig sterke svømmeferdigheter er, og vi vet alle at det er stor forskjell på å bade i et temperert basseng, kontra det å klare seg i det kalde og mørke havet vi har på våre kanter.

Vår tanke er at Sjøholmen skal spille en rolle for ungdommer i mange år fremover, og da skal vi ikke kutte i tilbudet, men fortsette å satse. 

Den borgerlige enigheten sikrer fortsatt full drift i 2021, og vårt mål er at det skal fortsette lenge etter det.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.