Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Første skritt mot ny bandyhall

Kanskje vil ØHIL og Høvik spille lokaloppgjør innendørs om noen år.

Foto: KARL BRAANAAS

Fremskrittspartiet gikk til valg på å bygge en bandyhall i Bærum. Vi mener denne herlige idretten fortjener en storstue som kan bli et samlingspunkt for alle bandyklubbene i kommunen.

Til å begynne med ønsket vi oss et forprosjekt for å finne en aktuell lokasjon og en vurdering av kostnader knyttet til bygging av en bandyhall.

Nå er det en glede å kunne si at vi har fått nettopp dette. Bærum Idrettsråd og bandyklubbene skal i samarbeid se på behovet for en bandyhall og hvilke lokasjoner som kan være aktuelle.

Dette er første skritt på veien, men den som tror at dette er fort gjort og enkelt å gjennomføre, tar feil. Dette er det aller første skrittet. Her ønsker vi oss gode tilbakemeldinger og klare alternativer fra idrettens ståsted. Alternativer gir valgmuligheter og da kommer politikken inn i bildet.

Dere skjønner greia. Her må det gjøres et godt stykke arbeid og tålmodighet er en dyd.

Nå er det viktig at bandyklubbene engasjerer seg i dette prosjektet sammen med Bærum Idrettsråd. Her må fokuset være på hva som er best for utøverne og idretten.

Målet er å få bygget landets første bandyhall. Hold på den tanken.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.