Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Forsøpler året rundt

Elsparkesykler og elsykler ved krysset Kapellanveien og Magnus Blikstads vei på Hosle. – De står og ligger der og forsøpler området, skriver innsenderen.

Elsparkesykler og elsykler ved krysset Kapellanveien og Magnus Blikstads vei på Hosle. – De står og ligger der og forsøpler området, skriver innsenderen.

Foto: ERIK MOLLÉN

Forsøplingen fortsetter: Ved krysset Kapellanveien og Magnus Blikstads vei på Hosle står det både på angitt «holdeplass for el-sykler» og på hjørnet nedenfor flere Tier-sykler, godt nedsnødd.

De har stått her lenge. Ingen benytter dem på dette føret, og de står og ligger der og forsøpler området – og er sikkert å finne blant de som kasseres når Tier en gang finner ut at de gidder hente dem inn.

Jeg trodde det var avtalt med kommunen at disse skulle fjernes for vinteren, men …?

Hvor er egentlig miljøgevinsten med disse doningene? De har så vidt jeg skjønner uforholdsmessig kort levetid før de kasseres, de produseres vel på andre siden av kloden et sted og transporteres med fossildrevne skip over de syv hav, og jeg skulle gjerne vite hva som skjer med batteriene når de ikke lenger duger …

Noen som tror disse – se bildene – blir fjernet før snøen går? Ikke jeg.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.