Plassering av sambrukskirke på Fornebu

MER ENN EN KIRKE: - Det som er foreslått, er jo en flerbrukskirke som tar høyde for at alle religioner skal kunne bruke bygget. I tillegg skal den jo være et lokalt forsamlingshus for unge og gamle, skriver innsenderen.

MER ENN EN KIRKE: - Det som er foreslått, er jo en flerbrukskirke som tar høyde for at alle religioner skal kunne bruke bygget. I tillegg skal den jo være et lokalt forsamlingshus for unge og gamle, skriver innsenderen. Foto:

Av

Jeg synes statistikken brukt av de to Unge Høyre-medlemmene for å flytte den foreslåtte plasseringen av flerbrukskirken på Fornebu, er irrelevant.

DEL

De refererer til en undersøkelse hvor det er spurt om: «Tror du på Gud?» Dette spørsmålet er jo bare relevant dersom du er kristen.

Les også: Ikke snarlig bygging av sambrukskirke

Enhver som beveger seg litt rundt på Fornebu, vil fort oppdage at her er det mange nasjonaliteter med mange forskjellige religioner.

Det som er foreslått, er jo en flerbrukskirke som tar høyde for at alle religioner skal kunne bruke bygget. I tillegg skal den jo være et lokalt forsamlingshus for unge og gamle.

Så den vil jo bli brukt til mye mer enn bare gudstjenester for kristne.

Hvis tomten ikke brukes til sambrukskirke, vil jo sannsynligvis Obos legge sin klamme hånd på tomten og bygge en 10 etasjers boligblokk, som totalt vil ødelegge miljøet for det flotte torget ved som er der i dag ved Fornebu S.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Hvem andre enn Obos og utbyggingskåte politikere i Bærum Høyre er det som ønsker seg det? I hvert fall ikke mange av dagens beboere på Fornebu.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags