Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Flerbrukshus med kirkerom på Fornebu

Så er de på banen igjen – disse som opptrer som om det er bestemt at det skal bygges en kulturkirke på tomten ved Fornebu S. Når skal de – og i denne omgang i særdeleshet Fornebu Gjenbruk – akseptere det politisk fattede vedtaket om at det skal bygges et flerbrukshus med kirkerom?

Når vil Fornebu Gjenbruk v/daglig leder Kristine Grosås akseptere at det ikke skal bygges en kulturkirke på tomten — «den planlagte kulturkirken», som hun sier til Budstikka 1. februar?
Hva skal til for at Fornebu Gjenbruks personale respekterer det vedtaket som er fattet og slutter med sin feilinformasjon i media og til kunder?

Feilinformasjon

Når innses det at den arkitekttegnede modellen menigheten hadde skaffet til veie ikke vil bli realisert ved Fornebu S? Hva skyldes det at Ragnhild Tangen i Budstikka 13. mars kan skrive «Den planlagte kirken er ment å skulle bli et svært innholdsrikt bygg (...) med kirkerom, et livssynsåpent rom, bibliotek, kafé, kulturarena, ungdomsklubb (...) romslige lokaler for Fornebu Gjenbruk.» Hvem har feilinformert henne?

Møteplasser

Bærum kommune har regulert tomten til kulturformål og flerbrukshus med kirkerom. Kommunedirektøren er bedt om å iverksette utredning av konseptanalyse for «Flerbrukshus med kirkerom». Medvirkning / samskaping med beboerne på Fornebu skal sikres i dette arbeidet, har kommunestyret bestemt.

Utvikling av gode møteplasser på Fornebu må være fakta- og kunnskapsbasert, samt tuftes på redelighet, åpenhet og gjensidig respekt. Det er samskaping.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.