Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Fareskilt i sykkelbane

– Kan noen finne en bedre anvendelse for dette skiltet? spør innsenderen.

– Kan noen finne en bedre anvendelse for dette skiltet? spør innsenderen.

FOTO: PRIVAT

Gratulerer Sandvika med Sandvika Ring og Hamangparken.

Ringveien fra Birkheimkrysset til Brynsveien har blitt et flott anlegg med ryddig og grei trafikkavvikling, så langt jeg kan se. 

Og Hamangparken har virkelig gitt området et løft. Der det før var deponering av ulike masser i gråtriste hauger og et utdatert og lite effektivt veisystem, har det nå blitt en stor, flott og (snart) grønn park med gang- og sykkelveier. 

Sandvikselva er gjort tilgjengelig på en ny måte, og det er en berikelse å følge med på dens skiftninger i fart og vannføring samt fuglelivet langs breddene og på elva. En og annen fisk kan man også se.

Nå gjenstår bare prikken over i-en: At gress og beplantning går seg til slik at området på midten også kan benyttes.

En liten bønn til slutt: Midt på den røde sykkelbanen i Industriveien står det igjen et fareskilt som ikke lenger ser ut til å tjene noe formål. Skiltet er i seg selv en fare med sine trekantede spisser rett ut i sykkelbanen, og som tvinger syklister til å svinge utover mot det alminnelige kjørefeltet. 

Kan noen finne en bedre anvendelse for dette skiltet?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.