Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Et Asker med muligheter for alle

Thormod Rønning Kvam fra Asker Høyre skriver at hele nye Asker allerede opplever stor vekst til glede for mange, især for lokal næring og kultur.

FOTO: PETER ADAMIK:

Med unike kvaliteter i hvert eneste nærmiljø og tettsted, blir nye Asker en kommune å trives i. Og uansett om man bor på Filtvet eller Høn, er man sikret de samme gode tjenestene, i alle av livets faser. Vi blir en foregangskommune ved å bringe frem FNs bærekraftsmål som fundament, der vi på miljøsiden allerede har statuert et eksempel ved å bygge hele Nordens første skole med svanemerking – på Sydskogen.

Kvaliteter som dette tiltrekker mange, og hele nye Asker opplever allerede stor vekst til glede for mange, især for lokal næring og kultur. At vi blir en attraktiv kommune, medfører også et boligmarked som det kan være utfordrende å komme inn på som førstegangsetablerer eller småbarnsfamilie.

Asker Høyre ønsker å utvikle gode ordninger som sikrer at førstegangs-kjøpere og småbarnsfamilier har mulighet til å etablere seg.

En rik kommune er en kommune der generasjonene lever hånd i hånd, der vi alle bidrar til å skape et levende, velfungerende og variert samfunn. Vi i Asker Høyre går til valg på å bygge en kommune for neste generasjon, tuftet på FNs bærekraftsmål, der vi også legger til rette for de av oss som er unge og i etableringsfasen. 

Vi ønsker å skape et Asker med muligheter for alle, det være seg om man er nyutdannet lærer, direktør eller – som undertegnede – ung, selvstendig næringsdrivende. Dette mener vi skaper et bærekraftig, rikt og godt samfunn.

Asker Høyre ønsker å utvikle gode ordninger som sikrer at førstegangskjøpere og småbarnsfamilier har mulighet til å etablere seg. Å legge til rette for en befolkning som er variert i alderssammensetning, mener vi er å bygge et samfunn med gode verdier og felles identitetsfølelse. 

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.