Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

En stor takk til våre løypekjørere

– Det er helt nødvendig å berømme spesielt våre løypebaser, skriver innsenderen.

– Det er helt nødvendig å berømme spesielt våre løypebaser, skriver innsenderen.

Foto: ESPEN VALDAR/BÆRUM KOMMUNE

Budstikka har i år vært usedvanlig påpasselige med motiverende reportasjer og hyggelige meldinger fra Skiforeningens løypesjef og markageneral Sheriff om de utrolige fine forhold våre nærområder har å by på.

Nå på tampen av skisesongen er det helt nødvendig å berømme spesielt våre løypebaser, som gjennom hele vinteren har jobbet utrettelig kveld, natt og tidlige morgentimer for at vi skal ha optimale skiforhold i Bærum, Asker og Lier – i Krokskogen, Vestmarka, Kjekstadmarka m.m.

Jeg kan ikke erindre en lørdag eller søndag morgen vi ikke har kunnet starte med nyoppkjørte trikkeskinneløyper og skøytetrasé i midten. Da betaler man med stor glede årskontingenten til Skiforeningen.

Spesielt i disse koronatider har det hatt særskilt betydning, og dette fremmer så absolutt folkehelsen og motiverer oss til den ekstra turen, som for eksempel sist fredag morgen 08.15 fra Liertoppen/Gjellebekk med imponerende flotte løyper inn i Kjekstadmarka, opp til Stuvsjø og Reistadvollen. En sjelden opplevelse medio mars.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.