Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

En solskinnshistorie fra Bærum

– Fra første stund ble jeg tatt imot med den fantastiske kombinasjonen av hjertevarme, hjelpsomhet og profesjonalitet, skriver innsenderen om Bærums vaksinesenter på Rud.

– Fra første stund ble jeg tatt imot med den fantastiske kombinasjonen av hjertevarme, hjelpsomhet og profesjonalitet, skriver innsenderen om Bærums vaksinesenter på Rud.

Foto: Joakim S. Enger

Mange venter på vaksine, og jeg vil gjerne dele min historie.

Jeg ble innkalt av Bærum kommune tirsdag i forrige uke med spørsmål om å stille til vaksine to dager senere. Det var selvsagt noe jeg ville med en gang. 

Jeg møtte opp på Bærum kommunes vaksinesenter, og fra første stund ble jeg tatt imot med den fantastiske kombinasjonen av hjertevarme, hjelpsomhet og profesjonalitet. 

Helt fra parkeringsplassen og inn i vaksinesenteret var det smidig opplegg, blide medarbeidere og frivillige som hjalp til. Vi ble geleidet inn til vår vaksinekorridor, og der ble jeg tatt imot av kanskje verdens mest hyggelige vaksinatør, Morgan. 

Han tok svært godt vare på oss alle som satt på rekke og rad. På de få minuttene han hadde til rådighet per pasient så delte han omsorg, glede og kunnskap. Spørsmål ble besvart og informasjon gitt videre på en måte hvor alle forstår. Resten av teamet i min korridor var i samme kategori som min Morgan.

Vi i Ecura Care har mange ansatte som jobber på vaksinesenteret i Bærum. Jeg ville ikke gi meg til kjenne som leder i selskapet da jeg selvsagt ikke ante hvem som satte sprøyten på meg, men etterpå spurte jeg Morgan, og ja han jobber i Ecura Care. 

Jeg ble ikke lite stolt da. Tenk for et fantastisk samarbeid mellom offentlig og privat, mellom oppdragsgiver og bemanningsfirma og ikke minst fra ansatt til pasient.

 Jeg vet jo at hver eneste dag bidrar også våre hundrevis av ansatte til en bedre hverdag for mange pasienter over det ganske land. Likevel er det sjelden jeg får se det på nært hold.

Jeg er svært stolt av at vi i Ecura kan bidra til et så viktig samfunnsoppdrag. Vi er alle klare for å bli ferdige med korona, og siden mars 2020 har vi virkelig bidratt til dugnaden.

Jeg vil derfor rette en stor takk til alle mine ansatte for jobben de har gjort. For dem som har kommet inn til oss på tross av uker i karantene, testing, lange reiser og usikkerhet. En stor takk.

En stor takk til alle dere i administrasjonen som hver dag har blitt utfordret på nye retningslinjer, forskrifter, kansellerte reiser, karantenehotell og grensepoliti. Du verden for en innsats i nesten et og et halvt år.

Jeg må si med min opplevelse i Bærum så er jeg stolt av Norge og min kommune. Mange har bidratt og mange flere fortjener takk. Jeg er glad vi har kunnet bidra, og det vil vi fortsette med.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.