Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

En pinlig sak for den katolske menighet

SOGNEPREST: Det er godt å se at sognepresten i  Asker og Bærum katolske kirke synes dette er en pinlig sak for kirken, skriver innsenderen om sogneprest i Asker og Bærum katolske menighet, pater Arne Marco Kirsebom.

Jeg refererer til Budstikka 30. april.

Ikke nok med at Oslo katolske bispedømme har gått til sak mot staten for å slippe å tilbakebetale millionbeløp, som de har snytt oss skattebetalere for, så kjøres saken både i tingrett og lagmannsrett, hvor de selvfølgelig tapte. Nå er saken anket til Høyesterett!

Hva dette koster oss skattebetalere i tillegg til hva de har snytt oss for vet ikke jeg, men det er merkelig at andre katolske bispedømmer i Norge har innrømmet sine feil og vil eller har betalt tilbake.

Det er godt å se at Katolsk bispedømme fikk 1,7 mill. for mye fra Asker og Bærum synes dette er en pinlig sak for kirken.

Har ikke den katolske kirken nok med alle anklager om utnyttelse av unge gutter og jenter?

LES OGSÅ: Ny katolsk menighet i Bærum

Biskop Eidsvig i Oslo bispedømme, med sin arrogante holdning, står på sin sak og er fullt klar over hvilken skade dette utgjør for den katolske kirke.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

For meg kan den gjerne legges ned, da jeg er lei av deres skinnhellighet og løgner!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.