Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Diskuterer rus og eldreomsorg

Kirsten Koht, trolig best kjent som moren til Christine Koht, er medlem av eldrerådet i Viken.

Kirsten Koht, trolig best kjent som moren til Christine Koht, er medlem av eldrerådet i Viken.

Foto: Knut Bjerke

Ungdomspolitikere benytter vinterferien til å diskutere rusreformen, mens eldre tar for seg digitalisering av eldreomsorgen.

Hverken Asker kommune eller Bærum kommune har berammet politiske møter denne uken, men ikke alle politikere kan bruke dagene i skiløypa eller alpinbakken. I Viken fylke står tre møter på programmet:

Råd for mennesker med funksjonsnedsettelser skal tirsdag diskutere blant annet mandat for et eget ombud for barn og unge i Viken. I rådet sitter Alette Reinholdt fra Bærum som medlem og Inger Marie Nilsen fra Asker som varamedlem for Samarbeidsforumet av funksjonshemmedes organisasjoner (Safo). Tine Lillemoen Asklund fra Bærum er varamedlem for Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FO). 

Forretningsutvalget møtes onsdag under ledelse av fylkesordfører Roger Ryberg (Ap) fra Asker. Blant medlemmene er Høyres gruppeleder i fylkestinget, Anette Solli fra Bærum. Utvalget har ansvaret for å fordele saker og planlegge saksgangen i fylkespolitikken.

Eldrerådet i Viken får torsdag blant annet en orientering om digitale hjelpemidler i eldreomsorgen. Blant de politiske medlemmene i rådet finner vi Aps Kari Aalerud (68) fra Bærum. Kirsten Koht (77) fra Asker er representant for Pensjonistforbundet.

Skolering for unge

Asker Unge Høyre inviterer onsdag til nettarrangementet «Rusreformen: Hva er den, og hvorfor er den viktig?». Rusreformen skal snart behandles i Stortinget, og Asker Unge Høyre omtaler den som intet mindre enn «en av de viktigste reformene noensinne». 

Bærum Unge Høyre og Akershus Unge Høyre benytter vinterferien til å holde et «Lynkurs i debatt» tirsdag, leder av Unge Høyres leder Ola Svenneby.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.