Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Det må tenkes en gang til om Øvre Sem

Venner av Øvre Sem stiller på Facebook-siden sin konkret spørsmål til alle partier om hvordan vi stiller oss til utbyggingsplanene på Øvre Sem. Det er betimelig, dette er en viktig sak i seg selv, og den kan tjene som symbolsak i vekst-eller-vern-diskusjonen. 

I Asker kommune vil dette være en vesentlig diskusjon de neste fire årene. Vi skal ha utbygging eller vern av dyrket mark på agendaen, bruk av strandsonen blir et betydelig spørsmål med den store forlengelsen av kystlinjen den nye kommunen får, og vi skal diskutere hvor mye utbygging vi skal ha hvor – og krav til nye utbygginger og utbyggere.
La det ikke være noen tvil, SV skal være på «verne-siden» i disse diskusjonene. Vi ser konturene av fruktbart politisk samarbeid med mange partier. Når det gjelder Øvre Sem er vi klare for samarbeid med Rødt, MGD, Venstre og Senterpartiet, gjerne med Pensjonistpartiet også. SV er ubetinget MOT de foreliggende planene.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.