Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Det går sport i det for politikerne

Holmen ishall har hatt gjentatte problemer med isanlegget.

Holmen ishall har hatt gjentatte problemer med isanlegget.

Foto: KARL BRAANAAS

Holmen ishall, Nadderud stadion, «bobla» på Kadettangen og arenaen på Fornebu er blant de sportslige sakene når alle de politiske hovedutvalgene i Asker og Bærum har møte denne uken.

I Asker møtes utvalg for oppvekst og utvalg for velferd tirsdag, utvalg for plan og byggesak onsdag samt utvalg for medborgerskap og utvalg for samfunnstjenester torsdag. 

I Bærum er det møte i hovedutvalg for barn og unge tirsdag, for bistand og omsorg onsdag og for miljø, idrett og kultur torsdag.  

Utvalg for medborgerskap og utvalg for samfunnstjenester i Asker skal begge vurdere om det skal gjennomføres en tilstandsanalyse for Holmen ishall, der det har vært flere problemer med isanlegget. 

I Bærum skal miljø, idrett og kultur fortsette planleggingen av nytt fotballstadion på Nadderud, som ifølge dagens planer kan stå ferdig høsten 2024. 

Utvalget skal også se på prosjektet fra seniorgruppen i Bærum sportsklubb om riving av «bobla» og bygging av fremtidig idrettshall, klubbhus og andre tilbud på Kadettangen. 

Videre skal utvalget se på planene fra Norges Håndballforbund og Euforum om ombygging av arenaen på Fornebu til en nasjonalarena for håndball og et senter for både bredde- og lokalidrett og store kulturarrangementer. 

Ekstra skoleklasser

Alt handler selvsagt ikke om idrett for politikerne denne uken. Hovedutvalg for barn og unge i Bærum skal blant annet vurdere forslag om ekstra klasser ved 1. trinn på skolene Eiksmarka, Høvik, Jar, Lysaker på grunn av stor elevpågang kommende skoleår. I Asker skal en rekke byggesaker behandles.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.